Trouw op een kasteel

De mooiste kastelen in uw omgeving!

Om het u gemakkelijk te maken, hehben wij een selectie gemaakt van de mooiste kastelen om te trouwen in uw omgeving:

Kasteel van Acoz: Gelegen in het groene hart van Henegouwen, is het kasteel een waardige bestemming voor uw verwachtingen. Ver van de drukte van de metropool, biedt het kasteel van Acoz u een varrassend charmante onthaasting. Omringt met eeuwenoude bomen, strekt het domein zich uit over enkele hectares bos en weiland.

Kasteel Den Brandt:The present Castle was erected in 1790 by Charles-Antoine della Faille and rebuilt in 1870 in late-classical style with the addition of a new pediment, chimneys, two coach-houses and an orangery. At the same time, also the surrounding park was laid out anew. 

Kasteel Diepensteyn: Dit kasteel was ooit de zetel van een middeleeuwse heerlijkheid. Op de imposante binnenplaats bevindt zich het koetshuis en de stoeterij met Belgische trekpaarden. Binnenin zijn er ruime open haarden, zware ijzeren kroonluchters in een middeleeuws kader. Op de gelijkvloerse verdieping vind je ondermeer het Trekpaardenmuseum, terwijl de gewelfde kelder de geschiedenis van Diepensteyn en haar adellijke bewoners tentoonstelt.

Kasteel Heeze: Kasteel Heeze is een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland. Onder andere vanwege de unieke ligging van het geheel omgrachte kasteel, temidden van een prachtig natuurlandschap in de nabijheid van de Strabrechtse heide en de veelal 18de eeuwse inrichting van het Kasteel, die door de eeuwen heen intact is gebleven.Trouwen kan in de Muziekkamer of op het tweede binnenplein.

Kasteel St.-Hubert: Het prachtige Domein St.-Hubert is gelegen in een oase van rust in het hartje van de Vlaamse Ardennen en staat garant voor een fantastisch huwelijksfeest. Het art-deco kasteel dateert uit de jaren twintig en is zo fotogeniek dat het een exclusief tintje geeft aan alle aangelegenheden. In de avond is de grote vijver idyllisch verlicht waardoor het domein in een feeërieke sfeer is gehuld.

Kasteel van Limont: Het professionele team van Le Château de Limont helpt u om uw unieke huwelijksfeest in te richten. Hier op het Kasteel is alles beschikbaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Ideaal voor uw huwelijkfeest zijn onze 600m² aanpasbare zalen die tot 600 gasten voor de cocktail en 320 gasten voor de maaltijd kunnen ontvangen. Er is eveneens een heel mooi ingericht terras dat uitgeeft op het park.  

Kasteel van Moerkerke: U kunt uw huwelijksceremonie laten voltrekken in detuin of de authentieke kapelzaal. Een romantische gebeurtenis in een fabelachtige en rustige sfeer. Kasteel van Moerkerke zorgt ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Samen met u komen we tot de mooiste dag uit uw leven.

Kasteel D'Ursel: Huur het kasteel en word kasteelheer voor één dag. Nodig je gasten uit in een schitterend kader. Je kan het kasteel huren voor recepties, seminaries, bedrijfsfeesten, nieuwjaarsdrinks, persconferenties, vergaderingen, babyborrels, huwelijksceremonies. Je kan er ook terecht voor fotoreportages.

Trouw op een kasteel

Meer informatie? Mail ons.